LETNÍ AKCE na kvalitní ekopalivá

01.06.2021

Ačkoli to v těchto dnech za okny ještě nevypadá, věříme, že pomalu se k nám dostanou i teplé, slunečné dny. Všichni se na to těšíme, co říkáte?

S přicházejícími teplejšími dny však pro majitele klasických, či automatizovaných kotlů a krbů vzniká i jedna úloha - připravit si palivo na zimu v létě. Určitě znáte známé pořekadlo - když se zima zeptá, co jsi dělal v létě? Ano, je to tak. Právě v létě se třeba připravit na topnou sezónu. S ukládáním pelet nebo briket je to z časového hlediska určitě méně náročné než s přípravou dřeva. Nemusíte je nikde shánět, kácet a nakonec ukládat polínko po polínku někde do sklepu.

Podívejme se však na to z finanční stránky. Palivo je oproti cenám v zimě mnohem levnější a Vy tak můžete ušetřit značnou sumu peněz, které, řekněme si upřímně, víte použít i lépe, například na výlet se svou rodinou. S příchodem zimy se cena ekopalív zvyšuje z různých důvodů a proto si koupu paliva na zimu netřeba odkládat na poslední chvíli.

A pak je tu i druhý důvod ke koupi paliv v létě a to zcela praktický - v létě si brikety či pelety poklademe na své místo a zima Vás svým, někdy i nečekaným příchodem, nepřekvapí.

V našem e-shopu ekomall.cz Vám během mimo topnou sezónu nabízíme kvalitní ekopalivá značky ekoEnergia za výborné ceny se službou dovozu přímo k Vám po celé České republice.


Topíte v klasických kotlích či krbech? Vybrat si můžete kvalitní bukové brikety, které Vám zajistí příjemné teplo během několika minut.

V nabídce máme i válcové brikety z míchaného dřeva buk / smrk.

Pro majitele automatizovaných kotlů máme připraveny kvalitní smrkové peletky třídy A1.

 

Drevená briketa
Pelety

 

www.ekoplam.sk
Kamna na pelety
a tuhá paliva